V piatok bolo námestie plné priaznivcov bojových umení

V Krásne nad Kysucou sa v piatok 18. júla 2014 uskutočnila akcia s názvom Thaiboxing promotion 3, na ktorej sa divákom predstavili borci v thajskom boxe, klasickom boxe a v K1. Akcia sa konala na námestí pred Kultúrnym domom, hovoreným slovom ju sprevádzal moderátor Roman Nadányi a nechýbal ani hudobný doprovod. Už počas prvých zápasov sa na námestí aj vďaka peknému počasiu začalo zhromažďovať početné obecenstvo. V jednotlivých zápasoch sa predstavili borci z rôznych hmotnostných kategórií a o napätie nebola núdza. Počas dvojhodinového predstavenia obecenstvo aktívne povzbudzovalo najmä domácich zápasníkov. Zápasy domácich Miroslava Hruštíka proti Miroslavovi Pittnerovi a len 10 ročného Alana Šlapku proti Patrikovi Havelekovi skončili remízou. Domáci Miroslav Trauer zvíťazil na body nad Kryštofom Himmerom. Vrcholom večera bol zápas domáceho Michala Šurina, ktorý už v prvom kole zvíťazil KO proti Daliborovi Černému. Športovci predviedli naozaj dobrý výkon a tak si na svoje prišli aj náročnejší diváci.

Po skončení zápasov pokračoval program hudobným vystúpením skupiny Polaris. Námestím sa v ich podaní ozývali ľudové aj moderné piesne. O 21,00 hod. primátor mesta, Ing. Jozef Grapa, za spevu folklórnej skupiny Krásno zapálil Vatru zvrchovanosti, ktorú postavili vďaka drevu zabezpečenému Združením vlastníkov súkromných lesov Hlboké Krásno nad Kysucou. Zábava pri speve skupiny a folklóristov pokračovala až do neskorých hodín.

Výsledky jednotlivých stretnutí:

K1 40 kilogramov: Patrik Havelek, Lumberjack Gym Bílovec vs. Alan Šlapka Bull Gym Krásno nad Kysucou skončilo remízou.
K1 do 50 kilogramov: Rišo Novotka, Ares Gym Žilina vs. Stano Martinka, Ares Gym Žilina skončilo remízou.
K1 do 81 kilogramov: medzi Robert Hauptvogel, Triglav Gym Kysucké Nové Mesto vs. Jakub Holešťák, Bull Gym Krásno nad Kysucou , vyhral na body Robert Hauptvogel.
K1 do 70 kilogramov: Krystof Himmer CZE vs. Miroslav Trauer Bull Gym Krásno vyhral na body Miroslav Trauer.
K1 do 65 kilogramov: Miroslav Pittner, MTA Martin vs. Miroslav Hruštík, Bull Gym Krásno skončilo remízou.
Box do 69 kilogramov: Pavel Svoboda, JMFS Havířov vs. Martin Pakaník, Box Sport Žilina , stretnutie vyhral na body Martin Pakaník.
Box do 91 kilogramov: Robert Štepník, BOX klub Ružinov 821 vs. Peter Bandur, Hyro Gym Žilina, stretnutie vyhral Peter Bandur TKO.
Box do 81 kilogramov: Dalibora Černý, Lumberjack Gym Bílovec CZE vs. Michal Šurín, Bull Gym Krásno nad Kysucou, stretnutie vyhral Michal Šurín KO v prvom kole

Galéria k článku