V Krásne nad Kysucou bude štartovať 6. ročník podujatia KÁČER NA BICYKLI

Mesto Krásno nad Kysucou v spolupráci s Nadáciou TA3 Peter Káčer plánuje zorganizovať charitatívnu akciu Káčer na bicykli. Správca Nadácie TA3 Peter Káčer sa do zbierky zapojí svojou jazdou a bude pomáhať tým, ktorí to najviac potrebujú. Dňa 27. júna /štvrtok/ 2019 na špeciálne upravenom bicykli tak navštívi i naše mesto spolu s ďalšími cyklistami.

Mesto Krásno nad Kysucou v spolupráci s nadáciou a primátorom mesta Jozefom Grapom pri tejto príležitosti pomôže sociálne odkázanej rodine alebo ľuďom v ťažkej životnej situácii, či zdravotne znevýhodneným občanom mesta a poskytne finančný príspevok fyzickej osobe, alebo skupine ľudí. Vzhľadom k tomu, že je viacero rodín a ľudí, ktorí by si pomoc zaslúžili, prosíme obyvateľov mesta alebo okolia, aby nám poslali tip spolu so životným príbehom rodín, či jednotlivcov.

K Petrovi Káčerovi sa môžete pripojiť aj Vy. Veríme, že charitatívnu akciu príde podporiť čo najväčší počet cyklistov, ktorí ho budú sprevádzať na ceste po cyklotrase smerom na Starú Bystricu a späť.

Sadnite na bicykel a podporte Petra Káčera osobne!

Galéria k článku