Zazvonil zvonec a ...

Hurá... škola končí! Brány škôl sa po desiatich mesiacoch usilovnej práce žiakov a učiteľov zatvárajú a v školskom roku 2017/2018 zazvonil 29. júna posledný zvonec. Začínajú sa letné prázdniny a na všetkých žiakov čakajú po dlhých dňoch učenia horúce dni plné letných radovánok a sladkého ničnerobenia.

Na základnej škole v Krásne nad Kysucou sa v tento posledný školský deň so školskými lavicami rozlúčili aj deviataci, ktorí začnú po letných mesiacoch novú etapu života v laviciach stredných škôl. Žiakom, pedagógom a rodičom sa na konci školského roka postupne prihovorili riaditeľ ZŠ Mgr. Vladimír Targoš a primátor mesta Krásno nad Kysucou Ing. Jozef Grapa, ktorí všetkým zaželali, aby si po náročnom školskom roku leto poriadne užili a mali krásne prázdniny.

Ako je už tradíciou, primátor mesta odovzdal Cenu primátora žiačke Anete Kamenišťakovej za výborný prospech a reprezentáciu školy.

Cenu riaditeľa školy dostali žiaci : Tamara Murčová, Dominik Šurina a Diana Brodová.

Zároveň sa vyhodnotila i čitateľská súťaž, ktorú organizovalo Mesto Krásno nad Kysucou v spolupráci s Mestskou knižnicou a novinami Krásňan. Ceny v súťaži O najlepšieho čitateľa získali:

1. miesto – Timotej Murčo
2. miesto – Klaudia Korhelíková
3. miesto – Eliška Motošická
4. miesto – Michal Haluška
5. miesto – Martin Brňák

Výhercom súťaže venovalo knihy z oblasti Kysúc vydavateľstvo Magma. Prajeme krásne prázdniny!

Foto by: Ľ. Podoláková

Galéria k článku