Poďakovanie občanom

Vážení občania Krásna nad Kysucou,

ďakujem všetkým, ktorí ste sa zúčastnili komunálnych volieb 2018. Dôkazom toho je, že Vám záleží na našom meste a na tom, ako sa bude ďalej vyvíjať. Zvlášť chcem poďakovať tým, ktorí mi opäť vyslovili dôveru a tým, ktorých som presvedčil svojou prácou. Vďaka tomu môžem dokončiť rozpracované projekty a začať nové, zlepšujúce život v našom meste.

Výrazná podpora, ktorá sa mi dostala ma zaväzuje, aby som naše mesto ďalej rozvíjal, dával a realizoval nové myšlienky. Verím, že ďalšie štyri roky budú pre nás všetkých úspešné a budeme vzorom pre ostatné mestá a obce. Je mojou povinnosťou od prvého dňa mandátu začať napĺňať program, čím zároveň pozývam i všetkých ostatných, aby sme spoločne mesto Krásno nad Kysucou ďalej menili k lepšiemu. Vašu prejavenú dôveru beriem ako záväzok pokračovať v plnení potrieb všetkých, ktorí ma volili, ktorí volili protikandidátov, ale i tých, ktorí sa volieb nezúčastnili.

Verím, že tieto štyri roky posunú Krásno nad Kysucou o stupienok vyššie v kultúrnej i športovej činnosti a zlepšia sa vzájomné vzťahy medzi jednotlivcami a skupinami.

Ešte raz ďakujem a verím, že ma budete podporovať v mojich predsavzatiach, ktoré som si dal.

Ing. Jozef Grapa
primátor mesta Krásno nad Kysucou