Krásňanskí seniori sa stretli s primátorom

Október je vyhlásený za Mesiac úcty k starším. Zafarbí prírodu do najkrajšieho šatu plného farieb i posledných teplých lúčov slniečka. Je to mesiac, kedy nielen staršia generácia vníma vlastný vek a obhliada sa v spomienkach do zapísaných stránok knihy života, ale aj mladšia generácia si väčšmi uvedomuje pevné miesto, ktoré v ich živote zaslúžene patrí starým rodičom. Úcta k človeku je veľmi dôležitá a nielen v tomto mesiaci. Je prejavom slušnosti človeka a mala by byť súčasťou každého z nás.

Dňa 03. októbra 2018 sa uskutočnilo milé stretnutie s našimi seniormi za tretí štvrťrok, ktorí mali sviatok narodenín. Stretnutie sa konalo v miestnej reštaurácii Kolkáreň v príjemnej atmosfére, ktorú umocnil skvelou zábavou spevák, imitátor a zabávač Števo Hruštinec, ktorého dar reči a improvizácie dávajú podujatiam punc jedinečnosti a originality.

Primátor mesta Jozef Grapa v príhovore vyjadril najmä uznanie a poďakovanie všetkým dôchodcom, ktorí prispeli k rozvoju nášho mesta Krásno nad Kysucou. „Ďakujme Bohu, lebo nám dovolil, aby sme sa tu dnes mohli spolu stretnúť, lebo nikdy nevieme, kedy nás postihne choroba a uvedomíme si, že čo berieme ako samozrejmosť, je to najvzácnejšie. Zdravie je najdôležitejším ukazovateľom v každom článku nášho života.“ uviedol primátor.

Jubilanti boli obdarovaní pri príležitosti svojho sviatku malou pozornosťou od primátora mesta Jozefa Grapu v podobe nástenných hodín s motívom kostola Sv. Ondreja.

Stretávajme sa aj naďalej, rozprávajme sa tolerujme si navzájom chyby i nedostatky, pochváľme klady, lebo nikdy nevieme, či nám osud dopraje stretnúť sa aj nabudúce v takom hojnom počte.

Galéria k článku