Cestujte so zľavou v rámci Európskeho týždňa mobility

Cestujte tento týždeň do práce autobusom a výrazne ušetríte! Už po 16-ty krát sa mesto Krásno nad Kysucou, Žilinský samosprávny kraj a SAD Žilina zapája do programu Európsky týždeň mobility. Cieľom je poukázať na dopad súčasnej dopravnej situácie na životné prostredia či kvalitu života a zároveň motivovať ľudí k využívaniu verejnej osobnej dopravy.

Od nedele 16. septembra až do soboty 22. septembra čakajú na plne platiacich cestujúcich prímestskou dopravou SAD Žilina výrazné zľavy na cestovnom. Ušetriť môžete až do výšky 46%, v závislosti od prejdenej vzdialenosti. SAD žilina ponúka nielen stálym cestujúcim, ale aj tým, ktorí pravidelne necestujú verejnou autobusovou dopravou, možnosť vyskúšať za zvýhodnených podmienok, čo ponúka dnešnému cestujúcemu moderná autobusová doprava, ako alternatíva individuálnej dopravy.


Praktické informácie:

  • V týždni od 16. - 22. septembra 2018 budú môcť cestujúci verejnou hromadnou dopravou cestovať za zvýhodnené ceny lístkov.
  • V rámci prímestskej pravidelnej autobusovej dopravy na území Žilinského kraja bude uplatňované zľavnené cestovné pre všetkých cestujúcich platiacich jednosmerné obyčajné cestovné ako v hotovosti, tak z dopravnej karty.

Európsky týždeň mobility