Pracovné stretnutie na mestskom úrade

Minulý týždeň vo štvrtok 13. apríla 2017 sa uskutočnilo pracovné stretnutie primátora mesta Jozefa Grapu s predsedom Žilinského samosprávneho kraja Jurajom Blanárom a s poslancom Národnej rady Jánom Podmanickým.

Na stretnutí sa okrem aktuálnej situácie v Krásne nad Kysucou preberala aj situácia okolo dostavby diaľnice D3 a prípustná pomoc zo strany župana ako aj poslanca NR a zhodli sa, že táto problematika sa bude riešiť spoločne s petičným výborom. Ochota všetkých zainteresovaných pomôcť k urýchleniu dostavby D3 je veľká, preto dúfame, že spojenie síl nám pomôže k splneniu stanovených cieľov, ktoré trápia všetkých Kysučanoch.

Na stretnutí bola prerokovaná aj pripravovaná rekonštrukcia strechy Kultúrneho domu v Krásne nad Kysucou a venovali sa aj projektom, ktoré sú financované z fondov Európskej únie. Župan ako aj poslanec NR prejavili uznanie, že sa naše mesto rozvíja správnym smerom. Primátor im poďakoval za doterajšiu spoluprácu a pomoc pri presadzovaní záujmov v prospech mesta, ale i regiónu.

Galéria k článku