MM Aréna sa stane športovým centrom

Výstavba športového areálu v Krásne nad Kysucou, ktorého súčasťou je i ľadová plocha rezonuje na Kysuciach. Vzhľadom k tomu, že to je jediný zimný štadión na Kysuciach, kde bude ľadová plocha pre športovcoch a hokejové ihrisko regulárnych rozmerov, na ktorom sa môže hrať, záujem o pokračovanie stavebných prác je značný. Verejnosť, ale i starostovia z okolitých obcí sa zaujímajú ako pokračujú stavebné práce a kedy bude športový areál dokončený.

Primátor mesta Jozef Grapa po súhlase spolupráce s investorom pánom Miroslavom Martikánom zorganizoval stretnutie starostov z blízkeho okolia. Na stretnutí boli prítomní nielen starostovia z Bystrickej doliny, ale i Rakovej, Skalitého, Ochodnice, Dunajova a ďalších obcí a boli veľmi milo prekvapení v akom vývojovom štádiu je športový areál. Priestory pre ľadovú plochu sú dokončené s mantinelmi, striedačkami, trestnými lavicami a všetkým čo k tomu patrí. Nainštalovaná je aj technológia a dokončujú sa sociálne zariadenia a priestory, ktoré budú slúžiť športovcom.

V objekte sa buduje i vodný svet so saunami, reštaurácia, ktorá bude slúžiť aj pre verejnosť, squashové ihriská, fitness centrum a mamičky sa určite potešia detskému centru. Športový areál má okolo 100 parkovacích miest a podľa vyjadrenia primátora mesta po dokončení sa toto miesto stane športovým a spoločenským miestom v Krásne nad Kysucou.

Starostovia a primátori vyjadrili svoj obdiv a poďakovanie investorovi. Veríme, že v októbri 2017 bude areál úspešne otvorený a odovzdaný do užívania najmä športovcom a širokej verejnosti.

Galéria k článku