Krásno potrebuje aj Váš hlas

Hlasujte za projekt Oddych na cyklotrase

Hlasujte za projekt Oddych na cyklotrase Projekt Oddych na cyklotrase, ktorý podala na nadáciu SPP Stredná odborná škola drevárska a stavebná v Krásne nad Kysucou bol vybraný odbornou porotou spomedzi 881podaných projektov.

Cieľom projektu je vytvoriť v športovom areáli v Krásne nad Kysucou, pri ktorom sa začína cyklotrasa, oddychovo-náučnú zónu - altán, ohnisko, náučný chodník, informačné tabule. Vybudovaním tejto zóny sa zamedzí znečisťovaniu okolia cyklotrasy. Zapojením žiakov na výsadbe náučného chodníka a úprave okolia sa vytvorí u mladej generácie pozitívny vzťah k životnému prostrediu. Návštevníci areálu sa oboznámia s históriou mesta, cyklotrasou, faunou a flórou v jej okolí, spoznajú dreviny vyskytujúce sa na Kysuciach na náučnom chodníku, môžu si zašportovať v športovom areáli a potom si môžu oddýchnuť pri varení guláša, či pri opekaní špekačiek.

Teraz záleží už iba na Vás obyvateľoch mesta Krásno nad Kysucou, či sa daný projekt bude realizovať. Podporte ho teda svojím hlasom na www.sppolocne.sk.

Chatka