Vyhrala tekvička Lea Šamaja

Posledný októbrový piatok pred jesennými prázdninami sa stretli kreatívne deťúrence v priestoroch Kultúrneho domu v Krásne nad Kysucou, aby sa zapojili do súťaže “O najkrajšiu tekvičku“.

Celkovo sa zapojilo do súťaže 19 detí, a veru všetky ozdobené tekvičky boli naozaj krásne a nápadité. Porota nemala ľahké rozhodovanie, ocenenie by si zaslúžili všetci autori. Nakoniec však vybrala štyroch víťazov.

Prvé miesto získal Leo Šamaj /tekvica s číslom 12/a bol ocenený horským bicyklom, druhé miesto si odniesli bratia Kristián Martin a Matúš Cechovci /tekvica s číslom 9/, ktorí získali poukážku v hodnote 50€ na nákup služieb v MM Aréne. Tretie miesto získala Viki Madajová /tekvica s číslom 8/, ktorá sa tešila z darčekového koša sladkých cukroviniek a štvrté miesto si odniela Simonka Šadláková /tekvica s číslom 7/ a vyhrala pizzu pre celú rodinu.

Všetci súťažiaci boli za ich snahu a tvorivosť odmenení primátorom mesta Jozefom Grapom sladkou cenou útechy. Krásne tekvice nám ozdobili a rozžiarili kultúrny dom a veru mali aj mnoho obdivovateľov.

Vy si môžete vychutnať tekvičky v našej fotogalérii.

Sponzori súťaže:

Sponzori súťaže

Galéria k článku