Vítanie nového roku 2017

Silvester a Nový rok sú prelomovým obdobím, kedy sa snáď každý z nás zamýšľa nad uplynulým rokom. Hodnotíme, čo sme mohli urobiť lepšie, že sme sa mohli v mnohých, často vypätých situáciách zachovať racionálnejšie, rozhodovať sa uváženejšie či celkovo adekvátne prispôsobiť svoje postoje voči danej veci. Dospejeme k záveru, že našim cieľom je všetky tieto nedostatky odstrániť a napraviť to, čo nám v minulom roku nevyšlo podľa našich predstáv. Vynaložiť na to silu a prejaviť snahu.

Avšak etapa venovaná oslave príchodu Nového roka 2017 sa niesla v znamení radosti, šťastia, úsmevu a zábavy v kruhu najbližšej rodiny, priateľov i všetkých blízkych a známych. Nebolo to inak ani u nás v Krásne nad Kysucou, kedy sme sa zišli pred Kultúrnym domom v sprievode melódii vianočných kolied, moderných piesní, hymny Slovenskej republiky a milých slov od primátora mesta, Ing. Jozefa Grapu.

Úžasné a rozmanité ohňostroje dodali novoročnej nálade tú správnu atmosféru, a tak nás hriala na srdci prítomnosť a iskra v očiach všetkých naokolo. Nie len v tomto čase, ale počas celého roka by sme sa mali snažiť o to, aby sme rozdávali len radosť, úsmev na tvári, nevyhľadávali sme konflikty, predovšetkým sa im vyhýbali a aj keď veľakrát nám život pripraví rôzne skúšky, mali by sme sa naučiť myslieť pozitívne vždy, keď sa to dá. Potom je všetko ľahšie a krajšie.

Preto ešte raz všetkým prajeme len to najlepšie, čo si kto vie predstaviť. Hlavne zdravie, lebo je najdôležitejšie a ostatné úž príde samo – láska, šťastie, úspech, radosť a veľa iných nehmotných vecí, ktoré sú najcennejšie a pre človeka najviac potrebné. Krásny rok 2017!!!

Galéria k článku