Gospelové Kysuce 2016

Spirituálnosť, výborná hudba, úžasní ľudia, radosť ... to všetko a ešte viac sa dalo zažiť na 14. ročníku gospelového festivalu, ktorý sa uskutočnil v dňoch 1. a 2. októbra 2016 v Kultúrnom dome v meste Krásno nad Kysucou.

V sobotu sa na festivale predstavili známe gospelové kapely: Emauz, Sond in the Night, Angelino, BCC Workship a Janais. Nedeľný program sa začal sv. omšou v kostole sv. Ondreja, kde zaspieval mládežnícky spevácky zbor Makabi. Počas nedeľného programu sa všetkým prihovoril aj primátor mesta Ing. Jozefa Grapa. Na Gospelových Kysuciach nechýbala ani výnimočná a prínosná prednáška, ktorú prezentoval vdp. Karol Vallo. O podvečernú duchovnú atmosféru sa postarala skupina JI:DI a Stella & hostia.

Festival bol určený hlavne pre mladých ľudí a rodiny s deťmi, aby na chvíľu spomalili, zamysleli sa nad svojim smerovaním a rozjímali nad Božím slovom, o prioritách a usporiadaní vlastného života. Veríme, že všetci zúčastnení získali neopakovateľný zážitok a víkend bol pre nich pokojnejším a hodnotnejším ako tie ostatné.

,,Podujatie s podporou Žilinskéhoho samosprávneho kraja."

 

Galéria k článku