Fotky z Gospelových Kysúc 2015

V dňoch 5. - 6. septembra 2015 sa v Kultúrnom dome v Krásne nad Kysucou uskutočnili Gospelové Kysuce 2015. Návštevníkom sa predstavili viaceré skupiny zo Slovenska, ktoré sa postarali o skvelý program.

V sobotu podvečer začal program vystúpením skupiny David Dave a pokračoval ďalšími výbornými hudobnými vystúpeniami skupín Limitless, Timothy a Jeno’s Broothers, ktorý sobotný večer ukončili. Večer prebiehal vo výbornej atmosfére a všetci vystupujúci sa tešili veľkému úspechu u obecenstva.

V nedeľu program pokračoval sv. omšou v kostole sv. Ondreja, tú sprevádzal spevácky zbor Makabi. V poobedňajších hodinách bol pripravený program pre najmenších, veselé detské piesne a predstavenie bábkového divadla. Neskôr sa už divákom predstavila gospelová tanečná skupina JI:DI, ktorá svojím vystúpením obecenstvo roztancovala. Pre návštevníkov bola pripravená aj prednáška na tému „Starostlivosť o dom alebo obnova podľa Františka“, ktorú priblížil pán Zdenko Pupík. Zavŕšením celého podujatia bolo vystúpenie skupiny Janais, ktorá svojou prítomnosťou opäť potešila všetkých divákov.

Gospelové Kysuce sú už tradične veľmi obľúbenou akciou nielen medzi staršími, ale aj medzi mládežou a deťmi.

Galéria k článku