Dni mesta 2015 dopadli na výbornú

Oslavy prebiehali počas troch letných dní 28. až 30. augusta 2015 a zahájené boli galaprogramom pri príležitosti 690. výročia prvej písomnej zmienky. V rámci bohatého programu vystúpila historická rytierska skupina, miešaný spevácky zbor Kysuca, Kysucký komorný orchester, taktiež folklórne súbory Vrabčiar, Kysučan a Kelčovan a na záver podujatia si celé publikum podmanili sestry Bezačinské, ktoré svojím talentom dojali všetkých poslucháčov.

Oslavy mesta pokračovali aj v sobotu 29.8.2015, kedy sa v rámci programu uskutočnili zápasy v thajskom boxe, kde sa predstavili zápasníci nielen z Krásna a okolia, ale aj zo zahraničných krajín. Vyvrcholením sobotného večera bolo vystúpenie superstaristu Adama Ďuricu a po ňom Veľkého domu, ktorí len umocnili už aj tak dobrú náladu a celé obecenstvo roztancovali.

Posledný deň osláv, nedeľa 30.8.2015 sa začala slávnostným sprievodom a slávnostnou svätou omšou, v poobedňajších hodinách sa uskutočnilo viacero futbalových stretnutí a koncertov, ktoré boli zakončené vystúpením Kysuckého prameňa.

Boli to tri zaujímavé dni plné zábavy, oddychu a skvelého programu. Poďakovanie patrí nielen účinkujúcim, ale aj návštevníkom za vytvorenie úžasnej atmosféry.

Tešíme sa na budúci rok!

Galéria k článku